Nybygg – Tilpasset dine ønsker

Drømmer du om et nybygg-prosjekt akkurat etter dine ønsker og behov?

Drømmer du om å bygge hus eller hytte helt fra scratch i Suldal og omegn? Eller kanskje det er på tide med en garasje til bilen eller naust til båten? Dersom du trenger råd og veiledning til å komme i gang med planleggingen av det nye prosjektet ditt så er vi aldri lenger enn en telefonsamtale unna. Vi har mange års erfaring og kunnskap innen byggebransjen som vil hjelpe deg både med planlegging og realisering av nybygget.

DSC_4324

Fremgangsprosessen ved et nybygg-prosjekt

1. Først og fremst ønsker vi å være med på befaring av tomten. Vi tar i utgangspunktet kun nybygg-prosjekt i Suldalsområdet og da er det alltid kjekt for oss å bli med til tomten.

2. Vi tar et planleggingsmøte hvor vi spikrer kundens behov og ønsker for nybygget, med tomten i bakhodet. Vi kommer med tips og råd etter mange års erfaring i byggbransjen.

3. Våre arkitekter tegner et forslag og vi gir et pristilbud i samsvar med kundens ønsker og tanker om prosjektet. Tilbudet er selvsagt helt uforpliktende. Dersom vi inngår en avtale tar vi ansvar for alt av byggesøknader og annet formelt papirarbeid.

4. Ved kontraktinngåelse går vi gjennom fremdriftsplan, garantier, dato for overtakelse, pris på prosjektet og alt du som kunde trenger å vite. Vi i Suldal Hyttebygg er rutinerte prosjektledere som lager en fremdriftsplan med realistisk tidshorisont.

5. Vi går i gang med selve byggeprosessen. Du som kunde er alltid godt informert, og vi er opptatt av å være ærlige og åpne gjennom hele prosessen. Vi holder ord, både når det gjelder tidsfrister, andre lovnader og priser.

Ønsker du å designe din egen hyttemodell?

Vi leverer hyttemodellene Hedvig og Hedda som modulsystem, men synes også det er utrolig spennende med hytteprosjekter hvor man starter med helt blanke ark. Vi har arkitekter som kan hjelpe deg å tegne akkurat din drømmehytte, og alt kan tilpasses deg og dine behov. Våre arkitekter kan tegne forslag til ditt nye prosjekt basert på dine tanker, ideer og drømmer. Enten det er hus, hytte, garasje, anneks, båthus eller dukkestue så er vi behjelpelige med vår
erfaring og fagkunnskap.

Prosjekt-egen-tomt

Byggeprosjekt på egen tomt

Vi hjelper deg med å tilpasse nybyggprosjektet til tomten din, slik at tomten blir utnyttet optimalt i forhold til utsikt, innsikt, solforhold, uteområder, naturen og naboer. Jo mer informasjon vi får om tomten, jo bedre. Vi kommer selvsagt ut på befaring av tomt der det er ønskelig for dere. Her er informasjon som er relevant for oss om tomta i planleggingsfasen av prosjektet:

  • Reguleringskart og -bestemmelser
  • Fallforhold på tomta
  • Bilder fra tomta med retningsangivelser, eventuelt befaring
  • Informasjon om vegetasjon, naboer og utsikt
  • Lokale værforhold og solforhold
  • Adkomst og parkering

Vi bruker alltid lokal arbeidskraft og lokale leverandører der vi kan, og foretrekker i utgangspunktet nybygg-prosjekter i Suldalsområdet.
Drømmer du om et nybygg-prosjekt?