Referanser

Elsker vår nye Hedvig hytte!

«Vi elsker å være på vår nye Hedvig hytte! Vi kunne ikke vært mer fornøyde med kvaliteten og designet. Vi priser oss lykkelige over at det var Suldal hyttebygg som leverte hytten,
vi følte oss veldig trygge og ivaretatte under hele prosessen.
At det var en lokal bedrift som har lærlinger var også viktig for oss. Vi anbefaler alle som skal bygge ny hytte å bruke Suldal hyttebygg.»

Else Tonstad og Roger Valhammer, fornøyde hytteeiere i Eidfjord.

Hedvig-fasade
Hedda Hytte i Suldal

Me ville valgt Hedda og Suldal hyttebygg igjen!

«Vår hyttetomt ligg 700 moh og er uten straum og veg. Me kom til at Hedvig var den modellen frå Hedda-hytter som høvde best på tomta. Med sine store vindauge fløymer lys inn, og naturen kjem heilt inn i hytta. Suldal hyttebygg var fleksible med omsyn til våre ynskjer knytt til løysingar, materialbruk og valg av overflater. Suldal hyttebygg hadde fagkunnskap både til å gje tekniske råd, og handtera godkjenningsprosessen mot bygningsmyndigheitene. Dei materialar som vart levert var av fyrsteklasses kvalitet. Suldal hyttebygg stilte med svært dyktige handverkarar, handverkarar som ikkje gav seg før både dei sjølve og byggherre var tilfreds med detaljar. Hytta stod ferdig for overtaking 6 veker før tidsplanen, og til avtalt pris.»

Dagny Kolltveit og Knut Karevoll, fornøyde hytteeiere på Voss.

Huset til Sine og Mads fikk tildelt Suldals Kommune bygningsvernspris i 2022

«Vi brukte Suldal Hyttebygg da vi totalrenoverte en gammel enebolig fra 1959. Vi møtte utrolig dyktige håndverkere, og en flink og fleksibel prosjektleder som loset oss gjennom prosjektet. Kombinasjonen av dyktighet, effektivitet og ikke minst økonomisk forutsigbarhet, gjør at vi varmt anbefaler Suldal Hyttebygg til alle som ønsker å rehabilitere boligen sin!»

Stine Daldorff og Mads Drange, anbefaler Suldal Hyttebygg!