Suldal Hyttebygg har lang erfaring med rehabilitering

Vi legger vår stolthet i å gjøre en skikkelig rehabiliteringsjobb

Familieforhold endrer seg i løpet av livet, og det samme gjør familiens behov. I tillegg forandres kravene til byggene vi bor i, og plutselig har det blitt nødvendig med rehabilitering av barndomshjemmet, hytta eller det huset man nettopp har kjøpt. Suldal Hyttebygg har lang erfaring med rehabilitering og vi legger vår stolthet i å gjøre en skikkelig jobb, slik at våre kunder får et resultat de kan leve godt med i mange år fremover. Vi gjør det meste innen rehabilitering, alt fra å sette inn nytt vindu til totalrenovering av store eneboliger.

Å pusse opp ditt eksisterende bosted gir miljøgevinst

Vi vil gjerne være med å finne løsninger for tilpassing eller oppgradering av huset eller hytta di, slik at du kan fortsette å bo der, uansett hva livet måtte bringe med seg. Trenger du plutselig mer plass eller synes du ikke at planløsningen fungerer helt optimalt? Vi hjelper deg jerne med påbygg eller ombygging.
Vi tilbyr uforpliktende befaring hvor vi sammen kan komme frem til den beste løsningen for deg!

Renovering av hytter i Suldalsområdet

Vi tar som sagt på oss det fleste rehabiliteringsoppdrag, men stortrives med å renovere hytter, spesielt i Suldalsområdet.
Vi kjenner bygda, beliggenheten og miljøet her godt, noe som gir oss et fortrinn – både i forhold til byggekultur, men også i forhold til leverandører, samarbeidspartnere og bemanning på prosjektet.
Vi bruker alltid lokal arbeidskraft og lokale leverandører der vi kan, og Suldal Hyttebygg sin visjon er å være med å utvikle næringslivet lokalt i Suldal og bidra til verdiskaping i bygda vår.

Har du hytte i Suldalsområdet som du ønsker å rehabilitere?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring og pristilbud.

Renovering-av-hytter-i-Suldalsområdet

Suldal Kommune gir støtte til miljøbesparende tiltak

Visste du at Suldal Kommune gir støtte til rehabilitering som fører til miljøbesparende tiltak? Ordningen skal gi støtte til energieffektivisering i Suldal kommune. Kommunen gir tilskudd til rehabilitering som resulterer i energieffektivisering av bygg, produksjon av varme og energi, og støtte til fornybar energi.

Trykk her for å lese mer om ordningen, og ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å rehabilitere huset ditt slik at det blir mer miljøbesparende i fremtiden.