Visningshytter

Besøk våre visningshytter for å få den gode hyttefølelsen

Kom gjerne innom på et besøk i en av våre visningshytter for å oppleve den gode følelsen av å tråkke inn i det som kan bli din nye hytte! La deg bli inspirert av skikkelig godt håndtverk, arealeffektive romløsninger, fine detaljer og vakker natur. Vi har to ulike visningshytter, en på Hedda-modellen og en på Hedvig-modellen. I våre visningshytter kan du også komme innom for å få hyttebrosjyre. Kom gjerne innom oss for en uforpliktende prat og kikk på våre visningshytter. Velkommen!

Du må booke tid å få bekreftelse for å være sikker på at visningshytta er bemannet. Vi setter pris på om du booker senest 24t før.

Åpningstider Forus:
Tirsdag kl. 14:00 – 19:00
Eller etter avtale. Bruk skjemaet eller send oss en mail.

Åpningstider Gullingen:
Etter avtale. Send oss en mail om når du ønsker å besøke hytta.

Du kan også se Hedda-modellen utstilt på Hellerudsletta rett utenfor Oslo, som ligger på Norsk Hyttesenter. Hyttene er bemannet torsdag lørdag. Gå gjerne innom for en hyggelig hytteprat!

Book tid for din visning her:

Hedvig-visningshytte på Gullingen i Suldal

På vårt hyttefelt Åsliane på Gullingen i Suldal ligger visningshytta Hedvig. Her er vi tilgjengelige for visning etter avtale. Send inn en forespørsel på ønsket visningstid i skjemaet under så kontakter vi deg for å fastsette tidspunkt. Vi høres!

Visningshytte på Gullingen

Adresse: Åsliane 20, 4230 Sand

Hedda-visningshytte på Forus i Stavanger

Like ved travbanen på Forus i Stavanger ligger det en visningshytte av hyttemodellen Hedda. Her er vi tilgjengelige for visning etter avtale. Book tid i skjemaet under for en hyggelig hytteprat.

Fremside-Forus

Adresse: Bjødnabeen 7 4033 Stavanger

TV-innspilling fra visningshytta i Åsliane, Gullingen.

I februar var vi så heldige å ha besøk av kokken Frode Selvåg, TV Haugaland og fornøyde hyttekunder i visningshytta vår på Åsliane på Gullingen. Her ble det spilt inn en episode av matserien “Matskattar i Suldal”.